FashionLife Style

Zendaya dhe Sydney Sweeney shkëlqejnë në premierën e sezonit të dytë të “Euphoria”

Përpara premierës së sezonit të dytë të “Euphoria” të dielën, më 9 janar, yjet e hitit të HBO, shkëlqyen në tapetin e kuq.

Këtu duke përfshirë Zendaya, Sydney Sweeney dhe Hunter Schafer, dolën në tapetin e kuq në pamje që varionin nga të hijshme dhe me vija deri në lëkurë të hapur dhe me shkëlqim.

Zendaya natyrisht u shfaq e mahnitshme si në çdo tapet të kuq gjatë kohëve të fundit, ku zgjodhi një fustan me vija bardh e zi.

Ai ishte nga koleksioni Valentino i pranverës 1992.

Më poshtë, shikoni momentet kryesore të modës gjatë natës:

Zendaya dhe sydney sweeney shkëlqejnë në premierën e sezonit të dytë të “euphoria”

Zendaya dhe sydney sweeney shkëlqejnë në premierën e sezonit të dytë të “euphoria”

Zendaya dhe sydney sweeney shkëlqejnë në premierën e sezonit të dytë të “euphoria”

Zendaya dhe sydney sweeney shkëlqejnë në premierën e sezonit të dytë të “euphoria”

Zendaya dhe sydney sweeney shkëlqejnë në premierën e sezonit të dytë të “euphoria”

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button