Hidrocentralet e vogla, shkatërrimtare për mjedisin
  Lajme
  59 mins ago

  Hidrocentralet e vogla, shkatërrimtare për mjedisin

  Hidrocentralet e planifikuara dhe ato ekzistuese, sipas hulumtuesit të “Balkan Green Foundation”, Besfort Kosova, janë…
  Zakone të këqija që mund të iu çojnë deri në depresion
  Lajme
  1 hour ago

  Zakone të këqija që mund të iu çojnë deri në depresion

  Kushdo që ka përjetuar të paktën njëherë depresion, i kupton më së miri efektet e tij…
  Kosovës i shtohet një doktor shkence në fushën e gjeopolitikës
  Lajme
  2 hours ago

  Kosovës i shtohet një doktor shkence në fushën e gjeopolitikës

  Të premten që lamë pas, Fidan Mustafa mbrojti me sukses disertacionin e doktoratës pranë Universitetit…
  Ndryshohet një prej rrugëve kryesore në Prishtinë
  Lajme
  2 hours ago

  Ndryshohet një prej rrugëve kryesore në Prishtinë

  Pavarësisht asaj se nuk mori shumë vota gjatë zgjedhjeve të parakohshme të këtij viti, kjo…

  Trending Videos

  1 / 14 Videos
  1

  2

  Top 5 Future Technology Inventions | 2019 - 2050

  04:41
  3

  Smartphone PSA

  00:25
  4

  Secret Surf Shack (iPhone)

  02:55
  5

  iphone6

  02:24
  6

  The Full History of Apple

  09:08
  7

  Secret Surf Shack (iPhone)

  02:55
  8

  BMW Vision Next 100 - interior Exterior and Drive

  06:47
  9

  The Odyssey 3D Animation Film

  57:59
  10

  Sony Bravia HD Demo 1080p

  06:48
  11

  BMW Motorrad VISION NEXT 100 - Awesome Bike

  02:53
  12

  BMW: The Next 100 Years (Full Show)

  01:09:03
  13

  7 Futuristic Technologies You Can Own Right Now

  06:31
  14

  Amazing Future Technology 2050

  06:39
   Hidrocentralet e vogla, shkatërrimtare për mjedisin
   59 mins ago

   Hidrocentralet e vogla, shkatërrimtare për mjedisin

   Hidrocentralet e planifikuara dhe ato ekzistuese, sipas hulumtuesit të “Balkan Green Foundation”, Besfort Kosova, janë ndërtuar pa kritere dhe nuk…
   Zakone të këqija që mund të iu çojnë deri në depresion
   1 hour ago

   Zakone të këqija që mund të iu çojnë deri në depresion

   Kushdo që ka përjetuar të paktën njëherë depresion, i kupton më së miri efektet e tij ‘shkatërruese’. Për disa njerëz depresioni…
   Kosovës i shtohet një doktor shkence në fushën e gjeopolitikës
   2 hours ago

   Kosovës i shtohet një doktor shkence në fushën e gjeopolitikës

   Të premten që lamë pas, Fidan Mustafa mbrojti me sukses disertacionin e doktoratës pranë Universitetit Ndërkombëtar në Strugë me titullin:…
   Back to top button
   Close
   Close