Lajmet e funditVendi

Në mungesë të kuorumit anulohet mbledhja e Kryesisë

Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit është anulua në mungesë të kuorumit, raporton Ekonomia Online.

Në rend dite ishin këto pika:

1. Miratimi
i procesverbali të mbledhjes së mëparshme të Kryesisë së Kuvendit,

2. Përgatitjet
për Seancë plenare:

        1. Deklarimet
jashtë rendit të ditës,

        2. Pyetjet
parlamentare,

        3. Miratimi
i procesverbalit nga seanca e mëparshme,

        4. Shqyrtimi
i Raportit Vjetor të Performancës së Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin
2020,

        5. Shqyrtimi
i Raportit Vjetor të Radiotelevizionit të Kosovës për vitin 2020.

3. Shqyrtimi
i propozimeve dhe i kërkesave

Në mungesë të kuorumit anulohet mbledhja e kryesisë
Në mungesë të kuorumit anulohet mbledhja e kryesisë » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button