Lajmet e funditVendi

Bashkim Ramosaj: Premton projekt madhështor në Kosovë, ndërtimin e kompleksit të “Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së për Dukagjin” në Gllogjan

Kandidati për kryetar të Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, bashkë me
Kryetarin e Shoqatës së Veteranëve të UÇK-së në Dukagjin, Komandantin Abdyl Mushkolaj,
kanë vizituar punimet në ndërtimin e kompleksit të “Shtabit të Përgjithshëm të
UÇK-së për Dukagjin” në Gllogjan, ku ka paraparë ndër projektet më madhështore
në Kosovë.

Ai tha se pret me padurim që ky projekt shumë shpejt të finalizohet, duke
shtuar se nuk do të ndalet derisa të ndërtohen memoriale e komplekse të
lavdisë, që nderojnë luftën dhe sakrificën e bijve e bijave më të mira të
vendit, në emblemën e UÇK-së.

Postimi i plotë:

Bashkë me Kryetarin e Shoqatës së Veteranëve të UÇK-së në Dukagjin, Komandantin Abdyl Mushkolaj, vizitova punimet në ndërtimin e kompleksit të “Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së për Dukagjin” në Gllogjan, e që padyshim është një nga projektet më të bukura, e më madhështore në Kosovë, si dëshmi e historisë më të lavdishme të kombit tonë!Padyshim është një nga projektet, që me shumë dëshirë pres finalizimin e shpejtë e të plotë të tij. Dhe nuk do ndalemi së ndërtuari memoriale e komplekese të lavdisë, që nderojnë luftën dhe sakrificën e bijëve e bijave më të mira të vendit, në emblemën e UÇK-së!#PërDeçaninSkaMeUndalBR

Bashkim ramosaj: premton projekt madhështor në kosovë, ndërtimin e kompleksit të “shtabit të përgjithshëm të uçk-së për dukagjin” në gllogjan
Bashkim ramosaj: premton projekt madhështor në kosovë, ndërtimin e kompleksit të “shtabit të përgjithshëm të uçk-së për dukagjin” në gllogjan » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Bashkim ramosaj: premton projekt madhështor në kosovë, ndërtimin e kompleksit të “shtabit të përgjithshëm të uçk-së për dukagjin” në gllogjan
Bashkim ramosaj: premton projekt madhështor në kosovë, ndërtimin e kompleksit të “shtabit të përgjithshëm të uçk-së për dukagjin” në gllogjan » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Bashkim ramosaj: premton projekt madhështor në kosovë, ndërtimin e kompleksit të “shtabit të përgjithshëm të uçk-së për dukagjin” në gllogjan
Bashkim ramosaj: premton projekt madhështor në kosovë, ndërtimin e kompleksit të “shtabit të përgjithshëm të uçk-së për dukagjin” në gllogjan » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Bashkim ramosaj: premton projekt madhështor në kosovë, ndërtimin e kompleksit të “shtabit të përgjithshëm të uçk-së për dukagjin” në gllogjan
Bashkim ramosaj: premton projekt madhështor në kosovë, ndërtimin e kompleksit të “shtabit të përgjithshëm të uçk-së për dukagjin” në gllogjan » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv
Bashkim ramosaj: premton projekt madhështor në kosovë, ndërtimin e kompleksit të “shtabit të përgjithshëm të uçk-së për dukagjin” në gllogjan
Bashkim ramosaj: premton projekt madhështor në kosovë, ndërtimin e kompleksit të “shtabit të përgjithshëm të uçk-së për dukagjin” në gllogjan » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Bashkim ramosaj: premton projekt madhështor në kosovë, ndërtimin e kompleksit të “shtabit të përgjithshëm të uçk-së për dukagjin” në gllogjan
Bashkim ramosaj: premton projekt madhështor në kosovë, ndërtimin e kompleksit të “shtabit të përgjithshëm të uçk-së për dukagjin” në gllogjan » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button