Lajmet e funditVendi

Aksidentohen nga një veturë dy këmbësorë në Fushë Kosovë

Një aksident trafiku ka ndodhur sot rreth orës 08:00 në rrethrrotullimin në Fushë Kosovë, në mes të një automjeti dhe dy këmbësorëve.

Sipas një raporti të policisë, si pasojë e aksidentit lëndime trupore kanë marrë dy këmbësorët të cilët kanë kërkuar ndihmë mjekësore.

“Sot rreth orës 08:00, në rrethrrotullim në Fushë Kosovë, ka ndodhur një aksident rrugor në mes të një automjeti dhe dy këmbësorëve. Si pasojë e aksidentit, ndihmë mjekësore kanë kërkuar dy  këmbësorët”, thuhet në raport.

Ndërkaq, siç bëhet e ditur në raport me rastin po merret njësiti i trafikut.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button