Hidrocentralet e vogla, shkatërrimtare për mjedisin
  Lajme
  1 hour ago

  Hidrocentralet e vogla, shkatërrimtare për mjedisin

  Hidrocentralet e planifikuara dhe ato ekzistuese, sipas hulumtuesit të “Balkan Green Foundation”, Besfort Kosova, janë…
  Zakone të këqija që mund të iu çojnë deri në depresion
  Lajme
  1 hour ago

  Zakone të këqija që mund të iu çojnë deri në depresion

  Kushdo që ka përjetuar të paktën njëherë depresion, i kupton më së miri efektet e tij…
  Kosovës i shtohet një doktor shkence në fushën e gjeopolitikës
  Lajme
  2 hours ago

  Kosovës i shtohet një doktor shkence në fushën e gjeopolitikës

  Të premten që lamë pas, Fidan Mustafa mbrojti me sukses disertacionin e doktoratës pranë Universitetit…
  Ndryshohet një prej rrugëve kryesore në Prishtinë
  Lajme
  2 hours ago

  Ndryshohet një prej rrugëve kryesore në Prishtinë

  Pavarësisht asaj se nuk mori shumë vota gjatë zgjedhjeve të parakohshme të këtij viti, kjo…

  Trending Videos

  1 / 1 Videos
  1

  ArenaMediale TV - Kanali zyrtar

  00:10
   Hidrocentralet e vogla, shkatërrimtare për mjedisin
   1 hour ago

   Hidrocentralet e vogla, shkatërrimtare për mjedisin

   Hidrocentralet e planifikuara dhe ato ekzistuese, sipas hulumtuesit të “Balkan Green Foundation”, Besfort Kosova, janë ndërtuar pa kritere dhe nuk…
   Zakone të këqija që mund të iu çojnë deri në depresion
   1 hour ago

   Zakone të këqija që mund të iu çojnë deri në depresion

   Kushdo që ka përjetuar të paktën njëherë depresion, i kupton më së miri efektet e tij ‘shkatërruese’. Për disa njerëz depresioni…
   Kosovës i shtohet një doktor shkence në fushën e gjeopolitikës
   2 hours ago

   Kosovës i shtohet një doktor shkence në fushën e gjeopolitikës

   Të premten që lamë pas, Fidan Mustafa mbrojti me sukses disertacionin e doktoratës pranë Universitetit Ndërkombëtar në Strugë me titullin:…
   Back to top button
   Close
   Close