UncategorizedLajmet e funditVendi

Kush po i zgjidh problemet e Drenicakve në Fushë Kosovë

Fushë Kosova me një numer të madhë banorësh nga e gjithë Kosova, në mesin e tyre edhe qytetar nga Drenica të cilët po mbesin pa zgjidhje për shumë probleme.

Aktivisti i PDK-së Riton Gashi nga fshati Abri e Poshtme , i lindur me 13..05.1997.

I cili jeton dhe vepron ne Fushë Kosovë , po lobon me Fushë Kosovën per Skenderajin dhe për kryetarin ne ardhje Fadil Nuren.

Qëllimi i Z.Gashi është që bashkë me PDK-në ti ndihmojë për zgjidhjën e problemeve dhe plotsimin e nevojave të gjithë qytetarët nga Drenica tashmë me vendbanim në Fushë Kosovë

Ai tha se me Fadil Nuren per Skenderajin, si dhe me Rrahim Ternaven për Fushë Kosovën ,qeverisja do të jetë më e mirë për secilin qytetarë të këtyre komunave, po ashtu edhe në të gjitha vendet ku qeveris PDK-ja.

Ndër të tjera ai theksoi se në një të ardhme të afërt do të formojë edhe një OJQ për banorët e Skenderajit, që jetojnë në Fushë Kosovë, në kordinim me Rrahim Ternaven dhe Fadil Nuren.

Ku çdo problem dhe çdo ankes e secilit qytetarë do të ketë një adresë dhe një derë tjetër e hapur.

Kush po i zgjidh problemet e drenicakve në fushë kosovë
Kush po i zgjidh problemet e drenicakve në fushë kosovë » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button