zgjat

Bota

Bullgaria zgjat gjendjen e jashtëzakonshme deri në mars

Qeveria bullgare vendosi të zgjasë gjendjen e jashtëzakonshme, deri më 31 mars 2022. Zgjatja, e cila fillimisht u njoftua më…

Read More »
Lajmet e fundit

MAShI: Aplikimi për mbështetje financiare për studentet vajza/gra zgjat deri në ora 20:00

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) ka njoftuar se, për shkak të problemeve teknike që janë paraqitur ditës…

Read More »
Lajmet e fundit

Ministria e Bujqësisë zgjat afatin për aplikim për subvencione

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka marrë vendim për zgjatjen e afatit për aplikim për pagesa…

Read More »
Lajmet e fundit

Ministria e Bujqësisë zgjat afatin për aplikim të subvencioneve

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural njofton të gjithë fermerët se afati për aplikim për pagesa direkte – subvencione…

Read More »
Lajmet e fundit

Rama i zgjat dorën, Merkel përzgjedh përshëndetjen me grusht

Kancelarja gjermane Angela Merkel dhe kryeministri Edi Rama u përshëndetën me grusht. Më pas nisi ceremonia e përgatitur për nder…

Read More »
Back to top button