tregun

Lajmet e fundit

‘Open Balkan’, Rama e Vuçiq kërkesë BE-së për përfshirje në tregun e përbashkët

Shqipëria, Serbia dhe Maqedonia e Veriut i kanë bërë një kërkesë Bashkimit Evropian për t’i përfshirë vendet e rajonit në…

Read More »
Lajmet e fundit

Hiqet monopoli në tregun e arkave fiskale

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) përmes një njoftimi në uebfaqen e saj, u ka bërë thirrje kompanive në Kosovë që…

Read More »
Lajmet e fundit

Shefi i BE-së: Kosova nuk mund të zhvillohet pa përfshirjen e grave në tregun e punës

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog, tha se Kosova nuk mund të zhvillohet ekonomikisht përderisa nuk…

Read More »
Lajmet e fundit

Murati: Shteti do të garantojë punësimin e secilit të ri që hyn në tregun e punës

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati ka paralajmëruar fillimin e jetësimit të skemës së garantuar të punësimit për…

Read More »
Lajmet e fundit

Çmimi Nobel për Ekonomi 2021 shkon për tregun e punës dhe marrëdhëniet kauzale

Çmimi Nobel për Ekonomi për vitin 2021 shkon për David Card, Joshua D. Angrist, Guido W. Imbens tre ekonomistë amerikan…

Read More »
Back to top button