tave furre

Pjata Kryesore

Rosë me oriz në tavë – Receta të vjetra shqiptare

Rosë me oriz në tavë është një gatim tradicional shtëpie ku do të përdorim të gjitha pjesët e mishit, pasi…

Read More »
Pjata Speciale

Tavë me patate në furrë

Tavë me patate bëhet shumë e shijshme në qoftëse përgatitet në saç, megjithatë edhe në furrë bëhet shume e mirë.…

Read More »
Pjata Kryesore

Peshk në furrë me domate

Peshk në furrë me domate është nga ato gatimet e peshkut gjellë në furrë qe te paktën duhet konsumuar 1…

Read More »
Pjata Speciale

Tavë presha në furrë

Tave presha është një recetë gatimi tradicionale shqiptare. Një recete gjellë e shëndetshme dhe e thjeshtë për ta përgatitur. Tavë…

Read More »
Back to top button