sigurta

Fashion

S’jeni të sigurta për çizmet ‘cowboy’? Shikoni këto kombinime dhe do t’i kërkoni më shumë

Çizmet janë një mundësi mjaft e mirë përgjatë gjithë vitit, por ne i duam veçanërisht në vjeshtë, sepse mund t’i…

Read More »
Lajmet e fundit

Shqipëria dhe Serbia hiqen nga lista e vendeve të sigurta të BE-së

Shqipëria është hequr edhe zyrtarisht nga lista e vendeve të sigurta të Bashkimit Evropian, për shkak të përkeqësimit të situatës…

Read More »
Lajmet e fundit

Shqipëria dhe Serbia mund të humbin statusin e vendeve të sigurta nga Covid-19

Shqipëria dhe Serbia rrezikojnë të humbin statusin e vendeve të sigurta nga pandemia e koronavirusit. Radio Evropa e Lirë ka…

Read More »
Lajmet e fundit

BE-ja heq Kosovën nga lista e vendeve të sigurta

Këshilli i Bashkimit Evropian ka konfirmuar heqjen e Kosovës nga lista e vendeve të sigurta, ndaj të cilave nuk ka…

Read More »
Lajmet e fundit

Kosova pritet të hiqet nga lista e “vendeve të sigurta” të BE-së

Bashkimi Evropian, nga sot, pritet të vendosë kufizime në udhëtime për qytetarët e Kosovës, Malit të Zi dhe Maqedonisë së…

Read More »
Back to top button