shumta

Bota

Pas kritikave të shumta, Bosnja hap kamp modern për emigrantët

Një qendër e re për emigrantë, me kapacitet për 1.500 persona, u hap të premten në Bosnjë e Hercegovinë, pas…

Read More »
Lajmet e fundit

Pas reagimeve të shumta nga qytetarët për Merita Hoxhën, sqarohet Ambasada e Austrisë në Shkup

Merita Hoxha-Maksuti, nga Kosova, ditë më parë kishte reaguar në rrjetet sociale pasi Ambasada austriake në Shkup, ia kishte refuzuar…

Read More »
Lajmet e fundit

Kurti: Fondi i Ekselencës do të mbështesë iniciativat tona të shumta zhvillimore

Ne duam t’i shtojmë vlerë sistemit tonë demokratik dhe t’u përgjigjemi nevojave të qytetarëve, prandaj duam maksimumin që mund të…

Read More »
Lajmet e fundit

Reagime të shumta pasi Borrell e qortoi Kosovën për aksionin në veri

Përfaqësues i Lartë i Bashkimit Evropian për Punët e Jashtme dhe Politikat e Sigurisë, Josep Borrell, ka qortuar dje Kosovën…

Read More »
Lajmet e fundit

Kosova ofron potenciale të shumta për investitorët e huaj, por që duhen promovuar më mirë

Kosova ofron potenciale të shumta për tërheqjen e investimeve të huaja, por nevojitet promovim më i mirë si dhe adresim…

Read More »
Back to top button