shtesat

Lajmet e fundit

Hapet aplikimi për shtesat për fëmijë të lindur nga janari i 2015-së

Nga sot të gjitha nënat që kanë lindur fëmijë nga 1 janari i vitit 2015 mund të aplikojnë për shtesa…

Read More »
Lajmet e fundit

Pse aplikimi për shtesat e fëmijëve nuk lejohet edhe për baballarët?

Aplikimi për shtesat e fëmijëve qenka vetëm për nënat e jo edhe për baballarët. Që në start e ndalon aplikimin…

Read More »
Lajmet e fundit

Vitia: Personeli shëndetësor do t’i marrë shtesat prej 60 eurove derisa të ekzistojë qoftë edhe një rast pozitiv

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka thënë se shtesat prej 60 eurove për personelin shëndetësor do të vazhdojnë të jepen…

Read More »
Lajmet e fundit

Shpenzimet për fëmijët shumë më të larta se shtesat e qeverisë

Shuma e ndarë prej 20 eurosh nga Qeveria e Kosovës, në emër të shtesave për fëmijë nga 0-24 muaj, do…

Read More »
Lajmet e fundit

Nga sot hapet aplikimi për shtesat prej 170 euro, kështu mund të aplikoni

Nga sot do të hapet aplikimi për shtesa për lehonat dhe fëmijët. Mënyrën e aplikimit për këto shtesa, e ka…

Read More »
Back to top button