shtatorit

Lajmet e fundit

20 vjet më pas, familjet shqiptare kujtojnë të dashurit që humbën jetën në sulmet e 11 shtatorit në SHBA

Më 11 shtator 2001, bota pa me tmerr se si dy avionë, njëri në orën 8:46 të mëngjesit dhe tjetri…

Read More »
Bota

“Unë jam i vetmi që jetova, ata të gjithë vdiqën”, tregimi i njërit nga heronjtë e 11 Shtatorit

Heroizmi mund të shihej kudo në Nju-Jork më 11 shtator, por pak dolën gjallë nga kullat për të treguar historitë…

Read More »
Bota

Mbahet ceremonia e 11 Shtatorit, mungojnë Donald Trump dhe George Bush

Presidenti amerikan Joe Biden dhe Zonja e parë Jill Biden, morën pjesë këtë të shtunë në ceremoninë përkujtimore të 20-vjetorit…

Read More »
Lajmet e fundit

Berisha për sulmet e 11 shtatorit: Ditë për të shprehur nderimin tonë të thellë për viktimat

Ish-presidenti i Shqipërisë, Sali Berisha, i ka kujtuar viktimat e sulmeve të 11 shtatorit në ShBA, duke shprehur nderime për…

Read More »
Lajmet e fundit

Ushtarë, policë, zjarrfikës e mjekë në mënyrë simbolike kujtojnë sulmet e 11 shtatorit

Garda ceremoniale e Forcës së Sigurisë së Kosovës, prestarë të Policisë, zjarrfikës e mjekë u bënë bashkë në sheshin Bill…

Read More »
Back to top button