Salih

Lajmet e fundit

Salih Mustafës i vazhdohet paraburgimi, gjykata konstatoi se ekziston rreziku i pengimit të procesit

Përmes platformës online “Zoom”, shefja e Informimit dhe Komunikimit Publik në Dhomat e Specializuara të Kosovës (DhSK), Angela Griep, ka…

Read More »
Lajmet e fundit

Dëshmitari në rastin e Salih Mustafës thotë se trupi që zhvarrosën i kishte duart e këmbët e thyera si dhe plumba në shpinë

(Përditësuar, ora 13:15) – Në seancën e së hënës, dëshmitari i tetë i mbrojtur në rastin e Salih Mustafës po dëshmon…

Read More »
Lajmet e fundit

Gjykimi ndaj Salih Mustafës, fillon dëshminë e saj dëshmitarja e mbrojtur

Në seancën e së mërkurës, në gjykimin që po zhvillohet ndaj Salih Mustafës në Dhomat e Specializuara të Kosovës në…

Read More »
Lajmet e fundit

Sot vazhdon gjykimi ndaj Salih Mustafës

Dhomat e Specializuara në Hagë kanë bërë të ditur se sot do të ketë seancë ndaj ish-pjesëtarit të UÇK-së, Salih…

Read More »
Lajmet e fundit

Dëshmitari thotë se s’ka pasë kontakt me Salih Mustafën, por veç një përshendetje

Dëshmitari i pestë që po dëshmon ndaj Salih Mustafës në Dhomat e Specilizuara në Hagë ka thënë se s’ka pasë…

Read More »
Back to top button