Rozeta Hajdari

Lajmet e fundit

Hajdari: Përfaqësimi në CEFTA me simbole të UNMIK-ut i padrejtë, po i vuajmë barrierat e Serbisë

Këshilli i Investitorëve Evropianë (EIC) ka mbajtur debat për Projektligjin për Tregtinë e Brendshme, raporton Ekonomia Online. Emrush Ujkani, drejtor…

Read More »
Lajmet e fundit

Kosova ofron potenciale të shumta për investitorët e huaj, por që duhen promovuar më mirë

Kosova ofron potenciale të shumta për tërheqjen e investimeve të huaja, por nevojitet promovim më i mirë si dhe adresim…

Read More »
Lajmet e fundit

Statusin Investitor Strategjik e merr edhe një kompani, do të investohen deri në 11 milionë €

Qeveria e Kosovës i ka dhënë statusin e Investorit Strategjik, kompanisë “Kosmonte Foods”, raporton Ekonomia Online. Ministrja e Tregtisë, Rozeta…

Read More »
Lajmet e fundit

Hajdari sqaron ndryshimet në Projektligjin për punimet nga metalet e çmuara: Artarët të rrezikuar

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti ka shqyrtuar në parim Projektligjin për punimet nga metalet e çmuara, raporton Ekonomia…

Read More »
Lajmet e fundit

Murati paralajmëron rritje ekonomike prej 7.9%, Hajdari anëtarësim në OBT

Pas përfundimit të mbledhjes së Qeverisë ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati si dhe ministrja e Tregtisë Rozeta…

Read More »
Back to top button