qind

Lajmet e fundit

53 për qind e gjilanasve janë vaksinuar me dy dozat anti-Covid

Komiteti i Gjilanit për parandalimin e përhapjes së COVID-19, nën udhëheqjen e kryetarit në detyrë, Lutfi Haziri, ka mbajtur takimin…

Read More »
Lajmet e fundit

Mungesa e fuqisë punëtore: 59 për qind e punëtorëve të interesuar të ndryshojnë industrinë ku punojnë

Nëse jeni duke luftuar për të plotësuar vendet e punës, merrni parasysh të kontaktoni punëtorët në industri të ndryshme nga…

Read More »
Lajmet e fundit

Rënie e numrit të lindjeve në Shqipëri me 7.5 për qind krahasuar me tremujorin e tretë të 2020-s

Pa marrë në konsideratë emigracionin, popullsia e Shqipërisë po shkon drejt tkurrjes së natyrshme prej rënies sistematikë të lindjeve dhe…

Read More »
Auto

Elon Musk pyet ndjekësit e tij në Twitter, nëse duhet t’i shet 10 për qind të aksioneve në Tesla – ata i përgjigjen me “po”

Elon Musk ka pyetur ndjekësit e tij në rrjetin social Twitter, nëse duhet të shet 10 për qind të aksioneve…

Read More »
Bota

Pfizer thotë se ilaçi i saj kundër Covid-19 uli me 90 për qind shtrimet në spital dhe vdekjet

Kompania Pfizer Inc. tha të premten se ilaçi i saj eksperimental antiviral për COVID-19 uli me gati 90% rastet e…

Read More »
Back to top button