Qeveria e Kosovës

Lajmet e fundit

Sot mblidhet Qeveria, këto janë disa nga pikat e rendit të ditës

Qeveria e Kosovës pritet të mblidhet sot me fillim nga ora 10:00, ku do të ketë në rend dite 19…

Read More »
Lajmet e fundit

Qeverisë i kërkohet që urgjentisht t’i sqarojë rrethanat e refuzimit të gazit amerikan

Instituti për Politika Zhvillimore(INDEP) i ka reaguar ashpër qeverisë së Kosovës për refuzimin e projektit të gazit amerikan. INDEP ka…

Read More »
Lajmet e fundit

Ambasada e SHBA në Prishtinë: Qeveria e Kosovës është duke i vazhduar diskutimet për tubacionin e gazit

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, në një përgjigje për Gazetën Online “Reporteri.net” ka bërë të ditur…

Read More »
Lajmet e fundit

Qeveria ndan 6.8 milionë euro për barna nga lista esenciale dhe miraton Kornizën Afatmesme për vitet 2022-2024

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka marrë vendim që të ndajë 6,8 milionë euro për furnizimin me barna…

Read More »
Lajmet e fundit

Qeveria sqaron rolin e Veton Surroit, Blerim Shalës dhe Bernard Nikajt për dialogun

Grupi për Ballkan ka njoftuar sot se Bernard Nikaj, Leon Malazogu, Robert Muharremi, Muhamet Mustafa dhe Veton Surroi, do të…

Read More »
Back to top button