punohet

Lajmet e fundit

Mosftesa për Samitin e Demokracisë – qytetarët thonë se për ta bindur Amerikën duhet të punohet shumë

Mosftesa e Kosovës në Samitin e Demokracisë që do të mbahet në dhjetor në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (ShBA),…

Read More »
Lajmet e fundit

BE-ja t’i bëjë presion Serbisë për hapjen e arkivave, të punohet në zbardhje e fatit të të zhdukurve

Bashkimi Evropian (BE) dhe partnerët e tjerë ndërkombëtarë, duhet të ushtrojnë presion ndaj Serbisë për hapjen e arkivave dhe dhënien…

Read More »
Lajmet e fundit

Krasniqi e Tolaj vizitojnë KBI-në, po punohet në shërbim të tolerancës e bashkëjestesës fetare

Kandidati për kryetar të Prizrenit, Shaqir Totaj, i shoqëruar nga kryetari i partisë së tij, Memli Krasniqi, të premten kanë…

Read More »
Lajmet e fundit

Krasniqi e Totaj vizitojnë KBI-në, po punohet në shërbim të tolerancës e bashkëjestesës fetare

Kandidati për kryetar të Prizrenit, Shaqir Totaj, i shoqëruar nga kryetari i partisë së tij, Memli Krasniqi, të premten kanë…

Read More »
Lajmet e fundit

Erdogan kërkon që të punohet për njohjen e Kosovës

Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan tha një konferencë për shtyp para vizitës në Republikën Turke të Qipros së Veriut se…

Read More »
Back to top button