privat

Lajmet e fundit

Sektori privat i shqetësuar me reagimin jo të duhur karshi krizës energjetike

Kriza energjetike e cila ka prekur të gjitha shtetet evropiane e më gjerë tashmë po ndjehet edhe në Kosovë, ndërsa…

Read More »
Lajmet e fundit

Kur paga në sektorin publik rritet për 44 euro, në sektorin privat zbritet për 31 euro

Komentatori politik Ermal Sadiku ka folur pagat në sektorin publik dhe atë privat dhe dallimin mes tyre. Sadiku në emisionin…

Read More »
Lajmet e fundit

Rritja e shpenzimeve kapitale “dëmton” sektorin privat

Miratimi i projektbuxhetit nga Qeveria e Kosovës për vitin 2022 ia ka zbehur shpresat për përkrahje më të madhe për…

Read More »
Lajmet e fundit

Vdekja e 4 turistëve rusë në Shqipëri, uji i pishinës po analizohet në laborator privat

Një laborator privat i certifikuar do jetë ai që do japë një përgjigje përfundimtare për mostrat e mbledhura në pishinën…

Read More »
Lajmet e fundit

Mijëra euro kredi për konsum – ekspertët ia lënë fajin pandemisë, ngadalësohet zhvillimi i sektorit privat

Ekspertët e ekonomisë në vend po vlerësojnë se pandemia ka shkaktuar frikë të qytetarët për të marr angazhime të mëdha…

Read More »
Back to top button