pjate makarona

Pjata Speciale

Si të gatuajmë Pastiço me mish të grirë

Një nga recetat e gatimit që ju rekomandojmë në prag festash është dhe kjo pastiço me mish të grirë. Kombinimi…

Read More »
Pjata të para

Makarona flutur me pesto dhe domate të freskëta

Makarona flutur me pesto dhe domate të vogla të freskëta është pjatë që të kujton stinën e pranverës dhe shijen…

Read More »
Pjata të para

Ravioli me spinaq të përgatitur në shtëpi

Ravioli është një produkt tipik i kuzhinës italiane por tashmë përdoret gjerë edhe në vendin tonë. Ravioli me spinaq e…

Read More »
Pjata të para

Pastiçe djathë e salcë beshamel

Një version për tu provuar i recetës pastiçe djathë e salce beshamel. E përgatitur në këtë mënyrë pastiçe merr një…

Read More »
Back to top button