përkryer

Auto

Toyota Supra 1995 është e përkryer për entuziastët e JDM

Çmimet e gjeneratës së katërt të modelit Toyota Supra po rriten vazhdimisht, shumë kopje janë akorduar, por kjo nuk do…

Read More »
Auto

Nxirret në shitje Porsche i fundit me sistemin e ftohjes së motorit me ajër, i ka vetëm 146.500 kilometra të kaluara – është në gjendje të përkryer

Porsche 911 ishte i njohur për siluetën e saj ikonike dhe sistemin me ajër të ftohjes së motorit me gjashtë…

Read More »
Pjata Kryesore

Pule e pjekur në mënyrë të përkryer

Pula e pjekur në këtë mënyrë ruan të gjitha vlerat dhe shijet. Përgatitje e kësaj recete është e shpejtë por…

Read More »
Back to top button