pavaksinuarit

Lajmet e fundit

Të pavaksinuarit mbesin jashtë lokaleve

Në Kosovë të hënën, më 27 shtator, kanë hyrë në fuqi masat e reja për luftimin e pandemisë së koronavirusit.…

Read More »
Bota

Zvicra shtrëngon masat, kushti për të pavaksinuarit

Qeveria e vendit e ka justifikuar vendimin e saj të ri për prezantimin e testeve të dyfishta me faktin se…

Read More »
Bota

Të pavaksinuarit kanë 17 herë më shumë gjasa të hospitalizohen pas infektimit me Covid-19

Keqinformim dhe frikë po përhapet në popullsi lidhur me ato që janë quajtur raste depërtuese të Covid-19, apo infektimi i…

Read More »
Lajmet e fundit

Të pavaksinuarit mbushin spitalet, një numër i madh i tyre në gjendje të rëndë

Të pavaksinuar, shumë qytetarë po rrezikojnë shëndetin në kohën kur varianti i ri COVID-19, Delta, po përhapet me shpejtësi në…

Read More »
Bota

Mjekja amerikane nuk do t’i kontrollojë të pavaksinuarit: Kjo është urgjencë

Një mjeke në Florida të Shteteve të Bashkuara ka thënë se nuk do t’i trajtojë më pacientët që nuk janë…

Read More »
Back to top button