ORCA

Shtetet që nuk e kanë pranuar shtetësinë e Kosovës, nuk i njohin as diplomat
Lajme

Shtetet që nuk e kanë pranuar shtetësinë e Kosovës, nuk i njohin as diplomat

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) kanë organizuar tryezën me temë “Publikimi i  raportit të monitorimit të NARIC…
ORCA publikon emrat e personave që mashtruan me avancime, ndër ta edhe dekani i Ekonomikut But Dedaj
Lajme

ORCA publikon emrat e personave që mashtruan me avancime, ndër ta edhe dekani i Ekonomikut But Dedaj

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) përmes një aksioni simbolik ka paraqitur disa të dhëna dhe emrat e…
Dashamir Bërxulli kritikon raportin “Borgjezia e Akademisë”
Lajme

Dashamir Bërxulli kritikon raportin “Borgjezia e Akademisë”

Stafi akademik i Kosovës po del se ka pagat më të larta në rajon, sipas hulumtimit të përgatitur nga Organizata…
ORCA publikon keqpërdorimet financiare në universitetet publike para studentëve
Lajme

ORCA publikon keqpërdorimet financiare në universitetet publike para studentëve

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) ka organizuar tryezën e diskutimit me temën “Studentët përballë keqpërdorimeve financiare në…
ORCA: 16 profesorë të UP-së i kanë të vjedhura punimet shkencore
Lajme

ORCA: 16 profesorë të UP-së i kanë të vjedhura punimet shkencore

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) ka mbajtur debat me studentët e Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës për…
Back to top button
Close
Close