nevojshëm

Lajmet e fundit

Drejtori i Policisë e sheh të nevojshëm Vetingun

 Drejtor i përgjithshëm i Policisë, Samedin Mehmeti në një intervistë për “Betimi për Drejtësi’’, e ka vlerësuar si të nevojshëm…

Read More »
Lajmet e fundit

Shkarkimi i ambasadorëve i nevojshëm – njohësit e politikave ndërkombëtare presin emërime meritore

Shkarkimet e ambasadorëve përfaqësues të Kosovës në vendet e tjera dhe pastaj riemërimet e tyre po i konsiderojnë të duhura…

Read More »
Lajmet e fundit

“Prishtina e ka parë dy mandate VV-në, një ndryshim qeverisjeje është i nevojshëm në kryeqytet”

Opinionistja Jehona Lushaku-Sadriu, ka thënë se për zgjedhjet lokale të Prishtinës është duke u zhvilluar një garë e fortë. Ajo…

Read More »
Lajmet e fundit

Zonat ekonomike në Kosovë pa efekt pozitiv, depolitizimi dhe avancimi i ligjeve i nevojshëm

Ekspertët e çështjeve ekonomike në vend thonë se shumica nga zonat ekonomike janë themeluar pa ndonjë analizë në raport me…

Read More »
Back to top button