MPJja

Lajmet e fundit

Kosova s’ka ambasador në Uashington, Bruksel, Paris e Berlin, MPJ-ja hesht

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës ende nuk ka emëruar asnjë ambasador, ndonëse katër muaj më parë janë shkarkuar…

Read More »
Lajmet e fundit

12 ambasada mbetën pa ‘zot shtëpie’, MPJ-ja tejkalon afatet e dhëna

“Ambasadorët janë shkarkuar apo liruar nga detyra por kthimi i tyre në Kosovë është data 30 gusht. Pas datës 30…

Read More »
Lajmet e fundit

Liturgjia në Kishën brenda kampusit të UP-së, hesht Zyra e Kurtit, hesht MPJ-ja

Qeveria e Kosovës s’ka kthyer përgjigje në pyetjen e Gazetës Express, se a ka pasur dijeni për mbajtjen e liturgjisë…

Read More »
Back to top button