mësuesit

Lajmet e fundit

Mësuesit në të gjithë Shqipërinë do përfitojnë një rritje page prej 6% në buxhetin e vitit 2022

Të gjithë punonjësit mësimorë, edukatorë dhe psiko-socialë në të gjitha shkollat e Shqipërisë do të përfitojnë një rritje page prej…

Read More »
Lajmet e fundit

Vaksinim i detyruar për mjekët, mësuesit dhe studentët në Shqipëri

Komiteti Teknik i Ekspertëve ka ashpërsuar masat anti-Covid. Për shkak të përkeqësimit të situatës nga qarkullimi i variantit Delta, duke…

Read More »
Lajmet e fundit

Kryetari i Këshillit të Prindërve: Mësuesit e kanë obligative të vaksinohen

Kryetari i Këshillit të Prindërve, Ymret Reshiti, ka thënë se statistikat e mësimdhënësve që janë vaksinuar janë shqetësuese. Ai thotë…

Read More »
Bota

Kaq fitojnë mësuesit në Zvicër

Në varësi të moshës, ka dallime në paga dhe mëditje për profesionin e mësuesit Paga mesatare vjetore si mësues është…

Read More »
Lajmet e fundit

Mësimi plotësues, SBAShK-u kërkon pagesë shtesë për mësuesit

Për lëndët e gjuhës amtare, matematikë dhe shkenca natyrore ka filluar mësimi plotësues në objekte shkollore ndërsa do të zgjas…

Read More »
Back to top button