marrëveshje

Lajmet e fundit

Kosova dhe Shqipëria nënshkruajnë 7 marrëveshje në kulturë e trashëgimi kulturore

Në vazhdën e bashkëpunimit mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë, sot në Elbasan u mbajt mbledhja e qeverive…

Read More »
Lajmet e fundit

Këto janë marrëveshjet Kosovë-Shqipëri

Qeveria e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë kanë mbajtur mbledhjen e shtatë në radhë të dy qeverive në qytetin e…

Read More »
Lajmet e fundit

Kosova dhe Shqipëria arrijnë marrëveshje për shkurtimin e afateve për njohjen e diplomave

Ministrja  e Arsimit të Shqipërisë, Evis Kushi ka prezantuar sot marrëveshjen dy palëshe për lehtësimin e procedurës së njohjes së…

Read More »
Lajmet e fundit

Sveçla prezanton tri marrëveshje të rëndësishme me Shqipërinë

Ministri i Brendshëm i Kosovës, Xhelal Sveçla, në mbledhjen e përbashkët të Qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë, ka prezantuar tri…

Read More »
Lajmet e fundit

Kosova e Shqipëria nënshkruajnë marrëveshje për lehtësimin e procedurave doganore

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka prezantuar marrëveshjen ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës…

Read More »
Back to top button