lajme shqip

Lajmet e fundit

Haradinaj me plan konkret, premton 500 euro për çdo fëmijë që lind dhe po aq për mbulim të ceremonive të vdekjeve

Nga 500 euro për çdo lindje ka premtuar kandidati i AAK-së për Prishtinën, Daut Haradinaj. Ai ka premtuar një ndihmë…

Read More »
Lajmet e fundit

Nga sot brenda lokaleve vetëm me certifikatë vaksinimi ose test negativ

Nga sot, sektorit të gastronomisë në Kosovë do t’i lejohet shfrytëzimi i hapësirave të brendshme, por me kusht që klientët…

Read More »
Lajmet e fundit

Kjo është agjenda e Edi Ramës në Kosovë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, sot do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Kosovë. Rama do të pritet me ceremoni…

Read More »
Lajmet e fundit

Kosova – vend me potencial turistik, por aktualisht pjesëmarrja në GDP vetëm 1%

27 shtatori është Dita Botërore e Turizmit (WTO). Një nga ekspertët e Unwo, Jafar Jafari në punën e tij “fenomenologjia…

Read More »
Lajmet e fundit

Ramosaj: Pretendoj të jem i pari i Deçanit, sepse jam rritur duke mësuar se si të punojë për qytetin tim

Çdo ditë nis me familjen e tij. Është rritur duke mësuar të nderojë e respektojë secilin qytetar. Është kryetari aktual…

Read More »
Back to top button