Kubës

Bota

Banka qendrore e Kubës tani pranon kriptovaluta

Kuba tani do të njohë dhe rregullojë kriptovaluta të tilla si Bitcoin, duke cituar “arsye të interesit socio -ekonomik”. Rezoluta…

Read More »
Lajmet e fundit

Zuarez përmend ndërhyrjen e ShBA-së për Kosovën, si model të mundshëm në sulmet ajrore kundër Kubës

Ndërhyrja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në çlirimin e Kosovës gjatë 1998-1999, po shihen si modele të mundshme për…

Read More »
Bota

Biden u bën thirrje liderëve të Kubës “ta dëgjojnë popullin”

Presidenti amerikan, Joe Biden, i ka bërë thirrje Qeverisë komuniste të Kubës, të dëgjojë kërkesat e protestuesve për t’i dhënë…

Read More »
Bota

Stuhia tropikale Elsa i afrohet Kubës

Kuba ka bërë përgatitjet për t’i larguar njerëzit përgjatë rajonit jugor të ishullit, pasi që Stuhia Tropikale Elsa mund të…

Read More »
Back to top button