kontrabanda

Lajmet e fundit

Kontrabanda në veri – Stavileci: Parandaluam hyrjen ilegale të naftës dhe duhanit

Luftimi i kontrabandës nga Dogana e Kosovës po ndikon pozitivisht edhe në buxhetin e shtetit dhe në performancë më të…

Read More »
Lajmet e fundit

Parandalohet kontrabanda në Q.P Gjilan

Dje, rreth orës ‪13:05, në Qendrën e Paraburgimit Gjilan, oficerët korrektues kanë arritur të parandalojnë futjen kontrabandës brenda qendrës. Oficerët korrektuese…

Read More »
Lajmet e fundit

Policia arreston shtatë persona për përfshirje në veprën penale ‘kontrabanda me emigrantë’

Sot rreth orës 06:30, njësitet policore kufitare gjatë vëzhgimit të terrenit në Vërmicë, konkretisht nën urë e parë të autostradës,…

Read More »
Lajmet e fundit

Parandalohet kontrabanda e cigareve

Prishtinë 24 korrik 2021.- Njësit e Doganës dje në orët e pasdites, respektivisht ekipet e Antikontrabandës së Doganës kanë ndalur…

Read More »
Back to top button