Këto

Lajmet e fundit

Këto janë marrëveshjet Kosovë-Shqipëri

Qeveria e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë kanë mbajtur mbledhjen e shtatë në radhë të dy qeverive në qytetin e…

Read More »
Lajmet e fundit

Këto janë institucionet që e zbatuan më së miri MSA-në nga korriku deri në shtator

Zëvendëskryeministri Besnik Bislimi ka bërë të ditur se kush nga institucionet e ka zbatuar  Marrëveshjen e Stabilizim-Asociimit gjatë periudhës korrik-shtator…

Read More »
Lajmet e fundit

Këto janë dyshimet fillestare për shkaqet e aksidentit

Autobusi ka dalë nga autostrada Struma në afërsi të fshatit bullgar Bosnek, afër Pernikut. Sipas informacioneve fillestare, autobusit i ka…

Read More »
Lajmet e fundit

Kurti mbledh nesër ministrat, këto janë mbi 30 pikat që do t’i diskutojnë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thirrur mbledhjen e radhës të Qeverisë, e cila do të mbahet nesër, nga ora…

Read More »
Lajmet e fundit

Kurti mbledh nesër ministrat, këto janë 34 pikat që do të diskutohen

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thirrur mbledhjen e radhës të Qeverisë, e cila do të mbahet nesër, nga ora…

Read More »
Back to top button