Investitorët

Lajmet e fundit

Aliu thotë se duhet të ndryshohen ligjet: Të shmangen procedurat, investitorët ta kenë më të lehtë

Organizata “EC Ma Ndryshe”, ka prezantuar hulumtimin “Reforma ligjore e planifikimit hapësinor të Kosovës në qorrsokak”, raporton Ekonomia Online. Ministri…

Read More »
Lajmet e fundit

Kosova ofron potenciale të shumta për investitorët e huaj, por që duhen promovuar më mirë

Kosova ofron potenciale të shumta për tërheqjen e investimeve të huaja, por nevojitet promovim më i mirë si dhe adresim…

Read More »
Bota

Investitorët e Bitcoinit brenda një ditë humbin 25 miliardë dollarë

Bitcoin ka pësuar një rënie prej 18 për qind brenda një jave, pasi kriptovaluta më e madhe pësoi një tjetër…

Read More »
Bota

Guvernatori i Bankës së Anglisë: Investitorët e kriptomonedhave duhet të jenë të përgatitur të humbin të gjitha paratë

Kriptomonedhat “nuk kanë vlerë të brendshme” dhe njerëzit që investojnë në to duhet të jenë të përgatitur të humbin të…

Read More »
Lajmet e fundit

Shefi i BE-së: Qeveria të marrë masa konkrete për të tërhequr investitorët e huaj

Këshilli i Investitorëve Evropianë ka mbajtur konferencë me rastin e 5-vjetorit të hyrjes në fuqi të MSA-së, raporton Ekonomia Online.…

Read More »
Back to top button