Hungarinë

Lajmet e fundit

Marrëveshja me Hungarinë, Murati: Kosova mund të marr kredi deri në 62 milionë euro

Komisioni për Buxhet ka miratuar Projektligji për ratifikimin e Amendamentit të Marrëveshjes të lidhur ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe asaj…

Read More »
Bota

Papa Françesku do ta vizitojë Hungarinë dhe Sllovakinë

Papa Françesku ka njoftuar se planifikon ta vizitojë Hungarinë dhe Sllovakinë gjatë muajit shtator. Gjatë adresimit para besimtarëve në Sheshin…

Read More »
Sport

Low vlerëson lartë Hungarinë dhe ndihet i lumtur me kualifikimin e Gjermanisë

Trajner i Gjermanisë, Joachim Low ndihet i lumtur me kualifikimin e kombëtares së tij, edhe përkundër barazimit ndaj Hungarisë. Gjermania…

Read More »
Back to top button