huaj

Bota

Australia lehtëson kufizimet e udhëtimit për dy kategori të shtetasve të huaj

Australia thotë se do të fillojë lehtësimin e kufizimeve të udhëtimit për të huajt, duke i dhënë përparësi grupeve të…

Read More »
Bota

Pas 20 muajsh ndalim për shkak të Covid-it, mbërrin grupi i parë i udhëtarëve të huaj në ShBA

Udhëtarët e parë të huaj kanë mbërritur në aeroportet amerikane, të etur për t’u ribashkuar me familjen dhe të dashurit…

Read More »
Lajmet e fundit

Kosova ofron potenciale të shumta për investitorët e huaj, por që duhen promovuar më mirë

Kosova ofron potenciale të shumta për tërheqjen e investimeve të huaja, por nevojitet promovim më i mirë si dhe adresim…

Read More »
Lajmet e fundit

Mbi 1.5 milionë shtetas të huaj hynë në Shqipëri gjatë gushtit

Vetëm në muajin gusht në Shqipëri kanë hyrë 1.537.191 shtetas të huaj, ose 2,7 herë më shumë se në gusht…

Read More »
Bota

Pesë ligje zvicerane që turistët e huaj i thyejnë

Për të huajt, disa nga ligjet e Zvicrës – qofshin ato kombëtare apo vendore – mund të duken të çuditshme,…

Read More »
Back to top button