Fondit

Lajmet e fundit

Kurti zhvillon diskutim me përfaqësuesit e Fondit Monetar Ndërkombëtar

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka zhvilluar sot diskutim virtual me përfaqësuesit e Fondit Monetar Ndërkombëtar, prirë nga Gabriel Di…

Read More »
Lajmet e fundit

Gërvalla në Riad takon përfaqësues të Fondit Saudit për Zhvillim, pritet mbështetje për projekte në sektorë të ndryshëm

Në kuadër të vizitës në Arabinë Saudite, Ministrja e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës, Donika Gërvalla, është takuar sot…

Read More »
Lajmet e fundit

Shumë pretendues për hise në asetet shtetërore – funksionalizimi i Fondit Sovran konsiderohet me rreziqe

Ekspertët e ekonomisë po vlerësojnë se Fondi Sovran mund të shërbejë si shpresë për rimëkëmbjen e ndërmarrjeve, por funksionimin e…

Read More »
Lajmet e fundit

Formohet Grupi punues për themelimin e Fondit Sovran me kryetar Besnik Pula

Komisioni Ekzekutiv për propozimin dhe hartimin e parimeve themelore, si parakusht për themelimin e Fondit Sovran të Republikës së Kosovës…

Read More »
Lajmet e fundit

Qeveria nis procedurat për themelimin e Fondit Sovran të Kosovës

Qeveria e Kosovës, ka themeluar e Komisionit Ekzekutiv me qëllim të propozimit dhe hartimit të parimeve themelore, si parakusht për…

Read More »
Back to top button