Euro

Lajmet e fundit

Krahas pagës, ministri Mehaj dhe pesë anëtarë kabineti morën 3590 euro mëditje për udhëtime jashtë vendit

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka udhëtuar katër herë jashtë vendit gjatë këtij viti. Ai ka kryer vizita në Shtetet…

Read More »
Lajmet e fundit

Policia arreston një person, vodhi 6 mijë e 500 euro dhe një telefon në Mitrovicë

Një person është arrestuar nga Policia e Kosovës pasi i njëjti me forcë ka thyer dritaren e një automjeti nga…

Read More »
Auto

Ferrari shet të gjitha njësitë e Daytona SP3, për 599 veturat pronarët e tyre i kanë ndarë nga dy milionë euro

Pothuajse çdo blerës i 599 njësive të kufizuara, i ka ndarë nga dy milionë euro për modelin e fundit të…

Read More »
Lajmet e fundit

Vendosin deputetët – Auditores së Përgjithshme i zvogëlohet paga, do të marrë 2 800 euro

Kuvendi i Kosovës ka marrë vendim që Auditores së Përgjithshme, Vlora Spnaca t’i zvogëlohet paga në 2 800 euro, nga…

Read More »
Lajmet e fundit

Deficiti tregtar në tetor ishte 355.8 milionë euro, ose 33.3% më i lartë se vitin e kaluar

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar të dhënat lidhur me rrjedhat e eksportit dhe importit për muajin tetor…

Read More »
Back to top button