daut haradinaj

Lajmet e fundit

Haradinaj mesazh për liderët: Fushatën në të ardhmen ta bëjmë me oferta e pa kacafytje

Kandidati për kryetar të komunës së Prishtinës nga AAK-ja, Daut Haradinaj, në ditën e fundit të fushatës ka zhvilluar një…

Read More »
Lajmet e fundit

Haradinaj: Problemet në Prishtinë zgjidhen me buxhetin aktual, në mandatin tim s’do të ketë suficit

Kandidati i AAK-së për kryetar të Prishtinës, Daut Haradinaj, ka thënë se për këto ditë sa ka zgjatur fushata zgjedhore,…

Read More »
Lajmet e fundit

Daut Haradinaj: Kodrës së Trimave do të ia kthejmë namin historik

Kandidati për kryetar të Prishtinës, Daut Haradinaj, është takuar me banorët lagjeve, Kodra e Trimave, Bardhosh dhe Kolovicë. Para tyre…

Read More »
Lajmet e fundit

Daut Haradinaj: Çështja e pranimit teknik do të zgjidhet brenda 6 muajsh

Në debatin e organizuar me kandidatët për kryetar komunash në Prishtinë, Daut Haradinaj nga AAK, u shpreh se njëra ndër…

Read More »
Lajmet e fundit

Daut Haradinaj do t’i ndajë 500 euro për çdo fëmijë të lindur, do të luftohet rënia e natalitetit në Prishtinë

Rënia e natalitetit është bërë problem i madh i shoqërive moderne. Shumë kombe rënien e lindshmërisë e shohin si një…

Read More »
Back to top button