BMW

Auto

BMW lë pas Mercedesin sa i përket shitjes së veturave gjatë nëntë muajve të këtij viti

Kompania gjermane BMW gjatë nëntë muajve të këtij viti në mbarë botën ka shitur 1.703.080 vetura (rritje prej 19.3 për…

Read More »
Auto

Kështu mund të duket një BMW X8

Thashethemet për BMW X8 u shfaqën katër vjet më parë, dhe vetëm kohët e fundit ky model është konfirmuar në…

Read More »
Auto

Ai “sharroi çatinë” dhe vendosi shenjat e Audi dhe BMW – pastaj u ndalua nga policia

Një pronar i një Citroen-i i ka bërë disa prerje veturës së tij, dhe më pas e zbukuroi atë me…

Read More »
Auto

Alfa Romeo GTS është një rival imagjinar i BMW M2

Bota e veturave do të ishte një vend shumë më i mirë nëse prodhuesit si Mercedes, Audi dhe Alfa Romeo…

Read More »
Auto

Rreth tremijë BMW dhe Mini po ‘kalben’ për vite të tëra të braktisura në livadh

Një nga varrezat më të mëdha të veturave ka mbi 3 mijë BMW dhe Mini. Ne kemi shkruar për këtë…

Read More »
Back to top button