Besnik

Lajmet e fundit

Besnik Bislimi flet pas diskutimeve në Bruksel, thotë se Serbia insiston në punën e Asociacionit

Zëvendëskryeministri i Kosovës ka shpjeguar në përfundim të takimeve bilaterale në Bruksel arsyet që pengojnë moszhvillimin e një takimi trilateral…

Read More »
Lajmet e fundit

Shtyhet raportimi i Besnik Bislimit në Komisionin për Integrim Evropian

Raportimi i zëvendëskryeministrit Besnik Bislimi, në Komisionin Parlamentar për Integrim Evropian është shtyrë për javën e ardhshme, raporton Ekonomia Online.…

Read More »
Lajmet e fundit

Formohet Grupi punues për themelimin e Fondit Sovran me kryetar Besnik Pula

Komisioni Ekzekutiv për propozimin dhe hartimin e parimeve themelore, si parakusht për themelimin e Fondit Sovran të Republikës së Kosovës…

Read More »
Lajmet e fundit

Avokati Besnik Berisha: Nënkoloneli i suspenduar s’ka të bëjë me drogën siç u raportua në medie

Inspektorati Policor i Kosovës i ka rekomanduar dje Policisë së Kosovës suspendimin e një zyrtari policor me gradën e nënkolonelit.…

Read More »
Lajmet e fundit

Xhevdet Qeriqi ka një pyetje për Besnik Bislimin lidhur me “arkivat” e UÇK-së

Zëvendëskryeministri Bislimi është kritikuar për deklaratën e tij se do të hapen arkivat e UÇK-së. Ky vërtetim, është dokumenti i…

Read More »
Back to top button