bashkuar

Lajmet e fundit

Njësia e FSK-së fiton medaljen e argjendtë në “Cambrian Patrol 2021” në Mbretërinë e Bashkuar

Në konkurrencë me mbi njëqind ekipe të forcave të shteteve të ndryshme të botës, njësiti i FSK-së zuri vendin e…

Read More »
Bota

Aukus: Franca tërhiqet nga bisedimet me Ministrinë e Mbrojtjes në Mbretërinë e Bashkuar

Ministrja e Mbrojtjes e Francës ka anuluar bisedimet me homologun e saj në Mbretërinë e Bashkuar mes grindjes së nxitur…

Read More »
Lajmet e fundit

Mbretëria e Bashkuar falënderon Qeverinë e Kosovës për strehimin e afganëve

Mbretëria e Bashkuar ka falënderuar Kosovën për strehimin e 117 afganëve, të cilët kanë udhëtuar sot në Britani, pas evakuimit…

Read More »
Lajmet e fundit

FSK në Mbretërinë e Bashkuar për garën e njohur “Cambrian Patrol”

Ministria e Mbrojtjes bën të ditur se pas përgatitjeve intensive dhe tejet sfiduese, ekipi i FSK-së udhëtoi sot për në…

Read More »
Bota

Mbretëria e Bashkuar nxjerr statistikat që tregon se rreziku i vdekjes te njerëzit e vaksinuar është më i ulët

Vetëm 640 nga më shumë se 51 mijë persona që vdiqën nga COVID-19 brenda gjashtë muajve të parë të këtij…

Read More »
Back to top button