armët

Bota

Nëse gjermanët refuzojnë, NATO do t’i vendos armët bërthamore në Evropën lindore

Nëse Gjermania nuk pranon që të vendoset në vendin e saj një armë bërthamore e NATO-s, ajo do të transferohet…

Read More »
Bota

Etiopia shpall gjendje emergjente, i bën thirrje popullit që t’i kapë armët

Qeveria e Etiopisë të martën shpalli gjendje emergjente kombëtare dhe u bëri thirrje qytetarëve që t’i kapin armët për të…

Read More »
Lajmet e fundit

Të arrestuarit armët i “blenë” nga Policia e Kosovës

Në kërkesën e Prokurorisë Speciale të Kosovës për paraburgimin e pesë personave të arrestuar, të dyshuar për terrorizëm, thuhet se…

Read More »
Lajmet e fundit

Vulin: Serbia do t’i marrë armët më të fundit nga Rusia, çdo rusofobi është serbofobi

Ministri i Punëve të Brendshme të Serbisë, Aleksandar Vulin, tha se ushtria dhe policia e Serbisë do të marrin pajisjet…

Read More »
Lajmet e fundit

Vulin: Serbia do të marrë armët më të fundit nga Rusia

Ushtria dhe policia e Serbisë, në përputhje me marrëveshjet dhe kontratat ekzistuese, do të marrin pajisjet dhe armët më të…

Read More »
Back to top button