ambasadorëve

Lajmet e fundit

Gërvalla: Shkarkimi i ambasadorëve ishte në kuadër të reformave në MPJD

Ministrja e Jashtme e Kosovës, Donika Gërvalla –Schwarz, ka folur për gjendjen në të cilën gjendet diplomacia e jashtme e…

Read More »
Lajmet e fundit

Në ueb-faqen e MPJD-së ende figurojnë në të emrat e ambasadorëve të shkarkuar

Ndonëse ka katër muaj që janë shkarkuar nga pozita e ambasadorit, emrat e ambasadorëve të shkarkuar figurojnë endë në ueb-faqen…

Read More »
Lajmet e fundit

MPJD: Kemi përfunduar procedurat për emërimin e ambasadorëve të rinj, po presim pëlqimet nga shtetet pritëse

Kanë kaluar më shumë se katër muaj që kur Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, ka shkarkuar 13 ambasadorë…

Read More »
Lajmet e fundit

Kërkohet koordinim për lobim, mungesa e ambasadorëve bllokim i shtetit për integrim

Kosova nuk duhet asnjëherë të ndal lobimin për njohje të reja dhe për anëtarësim në mekanizmat ekonomik dhe politik ndërkombëtar.…

Read More »
Lajmet e fundit

Gërvalla: Emërimi i ambasadorëve në fazën e fundit, po presim konfirmimin e shteteve

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, ka thënë se emërimi i ambasadorëve të rinj në 12 shtetet…

Read More »
Back to top button