Sport

Stërvitje intensive dhe atmosferë e mirë te Kosova para dy ndeshjeve miqësore

Përfaqësuesja e Kosovës është duke u stërvitur në Antali të Turqisë para dy takimeve miqësore.

Dardanët do të takohen më 8 qershor me Guinenë, e që në kamp vërehet një atmosferë e bukur.

Stërvitje intensive dhe atmosferë e mirë te kosova para dy ndeshjeve miqësore
Stërvitje intensive dhe atmosferë e mirë te kosova para dy ndeshjeve miqësore » lajmet e fundit - arenamedia & production - arenamedialetv

Bernard Challandes me një listë të zgjeruar do t’i shikojë lojtarët të cilët janë më në formë, por edhe ata që nuk kanë pasur minuta.

Lojtarët tanë pas akomodimit në hotel, kanë filluar stërvitje intensive dhe trajneri i Kosovës ka shansin që të nxjerrë më të mirën nga lojtarët kur të kemi ndeshje vendimtare.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button