Sport

Liga Premier shet të drejtat televizive për 5.2 miliardë euro

Liga Premier ka arritur një marrëveshje për të vazhduar kontratën e tyre për transmetim me Sky Sport, BT Sport dhe Amazon Prime deri në vitin 2025 për 5.2 miliardë euro.

Me këtë Liga Premier ka vendosur që një shumë prej 116 milionë euro në vit ta investojë në divizionet më të ulët dhe futbollin e fëmijëve.

Sipas Daily Mail, të tre transmetuesit kanë rënë dakord të paguajnë 5.2 miliardë euro për tre edicionet e ardhshme.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button