Sport

Sa do të kursejë Interi nëse lojtarët heqin dorë nga pagat për dy muaj?

Sipas La Gazzetta dello Sport, Interi do të kursejë 25 milionë euro bruto nëse lojtarët bien dakord të heqin dorë nga pagat për dy muaj.

Presidenti Steven Zhang u takua me lojtarët sot, duke u kërkuar atyre të shkurtojnë pagat për të ndihmuar klubin financiarisht.

Sipas Il Corriere della Sera, takimi zgjati rreth 45 minuta dhe Zhang do të duhet të takojë lojtarët individualisht gjatë ditëve të ardhshme për ta kuptuar vendimin e tyre.

Antonio Conte thuhet se nuk ishte i përfshirë në takim, ndërsa lojtarëve u tha se ata do të marrin shpërblimet e tyre për fitimin e titullit.

Sipas raportit, Interi mund të kursejë deri në 25 milionë euro nëse të gjithë bien dakord, por Nerazzurri do të duhet të arrijë marrëveshjet para 30 qershorit, kur mbaron viti financiar.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button