Sport

FFK-ja inicion procedurë disiplinore ndaj Ballkanit pas akuzave të rënda për kurdisje

Ballkani i Suharekës ka akuzuar FFK-në të dielën se po përcakton se kush do të bëhet kampion, kush do të fitojë Kupën dhe kush do të mbetet pa asgjë.

Ndërkohë FFK-ja përmes Komisionit të Garave ka hapur procedurë ndaj klubit therandas, aktualisht lider në Superligën e Kosovës.

“Inicim disiplinor ndaj FC Ballkani. Motivi: Në deklaratën publike ofendon dhe akuzon organet e FFK-së dhe klubet për kalkulime (manipulime) në ecurinë e ndeshjeve kampionale dhe për Kupë”, thuhet në vendimin e Komisionit të Garave.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button