Tech

Clubhouse, flluska më e madhe e viteve të fundit?

Në mesin e adoptuesve të hershëm, gjëja më me vlerë vitin e kaluar nuk ishte një dezinfektues duarsh apo peceta…

Read More »

Kompania Izraelite pas softuerit të përgjimit Pegasus refuzon kritikat

Krijuesi i softuerit shumë të fuqishëm të përgjimit përdorur për të hakuar telefonët e njerëzve të profilit të lartë thotë…

Read More »

Instagram filtron përmbajtjet e ndjeshme në tabin Explore

Tabi Explore i Instagram është i mbushur me lloj lloj përmbajtje, disa prej të cilave mund tu vënë në siklet…

Read More »

Pokuroria dhe Policia e Tiranës operacion të gjerë kundër krimit kibernetik

Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë, njësia e Krimit Kibernetik, Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit nën drejtimin e Prokurorisë…

Read More »

Agjencia Amerikane për Median Globale, spiunimi i gazetarëve është fyerje për lirinë e shtypit

Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Median Globale (USAGM), është shprehur e zemëruar me raportimet se mbi 180 gazetarë – përfshirë…

Read More »
Back to top button