Pjata Speciale

Si të përgatisim uthull molle në kushtet e shtëpisë

Periudha e vjeshtës është koha ideale për të përgatitur ushqime për dimrin, një nga këto ushqime janë turshitë. Për përgatitjen e turshive ne sugjerojmë të përdoret uthull molle bio dhe pa kimikate apo konservues.

RECETA E PLOTE: Si të përgatisim uthull molle në kushtet e shtëpisë
—-

RECETA ME VIDEO: http://bit.ly/video-receta-yt1

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button