FashionLife Style

Zbukurohu me pupla: Shtatë krijime për mbretëreshat e mbrëmjes

Kristalet kanë konkurrencë të bollshme, shfaqen së bashku me detaje valëvitëse që e bëjnë çdo krijim super dinamik dhe sjellin një përshtypje veçanërisht luksoze për të gjithë

Pavarësisht nga gjatësia që do të ishte, puplat i japin secilës veshje një dhunti joshëse të mbrëmjes, transmeton Telegrafi.

Nëse doni të theksoni siluetën, ekziston një rrip me formë të gjerë.

Zbukurohu me pupla: shtatë krijime për mbretëreshat e mbrëmjes

Një fustan i frymëzuar nga një bluzë themelore është një ndërthurje e mirë e stilit të ditës dhe natës.

Zbukurohu me pupla: shtatë krijime për mbretëreshat e mbrëmjes

Krijimi mini i verës së kuqe është ideal për çdo aheng.

Zbukurohu me pupla: shtatë krijime për mbretëreshat e mbrëmjes

Kur puplat nuk janë të mjaftueshme, ka edhe ngjyra tërheqëse të perëndimit të diellit.

Zbukurohu me pupla: shtatë krijime për mbretëreshat e mbrëmjes

Veshjet transparente shpesh, përveç kristaleve, kanë edhe pupla.

Zbukurohu me pupla: shtatë krijime për mbretëreshat e mbrëmjes

Fokusi stilistik përfshin gjithashtu veshjet mini të frymëzuara nga vitet gjashtëdhjetë, të zbukuruara me elemente dinamike të mbrëmjes.

Zbukurohu me pupla: shtatë krijime për mbretëreshat e mbrëmjes

Kur të keni nevojë për një kombinim shumë të efektshëm, bluja dhe e kuqja do të bëjnë punë.

Zbukurohu me pupla: shtatë krijime për mbretëreshat e mbrëmjes

/Telegrafi/

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button